محیط دانشگاه نیازمند حضور افراد مسئول و دغدغه‌مند به اسلام است تا بتواند در پرتو فضای سالم فرهنگی و فضای تضارب آرا به سوی اعتلای علمی و معنوی بیش از پیش قدم بردارد. ولنگاری فرهنگی شایسته محیط علمی دانشگاه نیست.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، نامه واحد فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران خطاب به اعضای شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها به شرح زیر منتشر شد.

بسم الله الرحمن الرحیم

اعضای محترم شورای اسلامی شدن دانشگاه ها
سلام علیکم

اخیرا بیانیه‌ای را از آن شورا در خبرگزاری‌ها مطالعه کردیم که لازم دانستیم نکاتی را با اعضای محترم آن شورا در میان بگذاریم. مشاهده این بیانیه از طرفی باعث خوشحالی و مسرت ما شد. از آن جهت که اعضای محترم با دارا بودن فکری صحیح و روشن در خصوص فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها، همچنان دغدغه‌مند هستند و نسبت به مسائل رخ داده در دانشگاه‌ها اعلام موضع می‌کنند؛ اما از طرف دیگر ما را با یک سوال جدی روبرو می‌کند و آن اینکه پس چرا از نظر تا عمل فاصله بسیار است؟ آیا آنچه ما در دانشگاه به خصوص در دوره مدیریتی جدید مشاهده می‌کنیم حاصل همین نوع نگاه است؟

اگر اعضای محترم شورا فقط اتفاقات رخ داده در چند ماه اخیر در دانشگاه تهران را رصد کنند به عمق فاجعه بیشتر آگاه می‌شوند. اتفاقات نادری که نظایر آن را جز در مراسم‌های مختلط عروسی نمی‌توان مشاهده کرد. پیشنهاد می‌کنیم تصاویر و گزارشی از جشن‌های برگزار شده توسط دانشگاه در خوابگاه کوی دانشگاه تهران و بعضی از دانشکده‌ها را ملاحظه بفرمائید.

ما دانشجویان پیشتر در خصوص بر عهده گرفتن مناصب ریاست دانشگاه‌ها بخصوص دانشگاه تهران توسط اشخاص مسئله‌دار هشدار داده بودیم. افرادی که در سابقه آن‌ها نیز تساهل و تسامح فرهنگی مشاهده می‌شود. اما نمی‌دانیم چه زمانی قرار است سایه سنگین زدوبندهای سیاسی و حزبی از محیط علم و فرهنگ رخت بربندد. سپردن کلید دانشگاه‌ها به اشخاصی که در سابقه آن‌ها ترویج فرهنگ ابتذال، برگزاری اردوهای مختلط، برخورد با جریان‌های مومن فرهنگی و انقلابی وجود دارد جای بسی تاسف است.

متاسفانه سیاست بازی در حوزه علم آن چنان گسترش یافته که وقتی با ایستادگی مجلس شورای اسلامی، منصب وزارت علوم در اختیار جریانی خاص قرار نمی‌گیرد، برای دلجویی از این افراد پست ریاست دانشگاه‌های مادر به آنان واگذار می‌شود. آنگاه که حتی وزیر علوم نیز استقلال خود را زیر سوال برده و انتخاب رئیس دانشگاه تهران را نیز به نظر مقامات سیاسی بالاتر منوط می‌داند. محیط دانشگاه نیازمند حضور افراد مسئول و دغدغه‌مند به اسلام است تا بتواند در پرتو فضای سالم فرهنگی و فضای تضارب آرا به سوی اعتلای علمی و معنوی بیش از پیش قدم بردارد. ولنگاری فرهنگی شایسته محیط علمی دانشگاه نیست.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران وظیفه انسانی و شرعی خود دانسته که مراتب اعتراض خود را نسبت به تداوم چنین رویکردهایی ابراز نماید. برای همه مسئولان آزادگی، مسئولیت پذیری و بصیرت لازم را خواستاریم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار